File de şalău pane

Ingrediente:

1 şălau de 1 kg
2 ouă

2 linguri de făină
2 linguri de pesmet

sare
100 g ulei

Această prezentare necesită JavaScript.

Se curăţă un şalău mijlociu. Se taie capul şi coada şi se desface în două, în lungime. Se curăţă de piele şi se scoate şira spinării, cu grijă, să nu mai rămână oase. Se taie în bucăţi potrivite, se sărează şi se lasă să stea 10 minute. Se dau bucăţile prin făină, apoi prin ou şi pesmet şi se prăjesc în unt sau ulei fierbinte. Se servesc cu lămâie.

Madi vă urează Poftă Bună !

 

2 gânduri despre “File de şalău pane

  1. Pingback: Ioan Usca/Ioan Traia – Comentarii la Psalmul 92 | Ana Usca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s