Iată cum se pun la murat gogonele, după reţeta mamei !
Se iau gogonelele, se spală bine. Pe urmă se pregăteşte borcanul, în prealabil spălat şi uscat: se pun pe fundul borcanului crenguţe de cimbru, mărar, hrean tăiat fâşii mai groase şi câteva boabe de piper. Se începe clădirea gogonelelor în borcan. Între timp, se pune apa la fiert, cu sare …la un borcan de cinci litri, se pune câte o lingură de sare la litrul de apă. Deasupra gogonelelor din borcan se pun din nou crenguţe de cimbru, mărar, hrean şi boabe de piper. Se lasă apa fiartă la răcit, iar după ce s-a răcit bine se toarnă peste gogonele. Se leagă borcanul şi se lasă la murat.
Pofta bună !
Pingback: Comentarii la Ieşirea – 38 | Ioan Sorin Usca
Pingback: Ecologism | Nataşa
Hello.
I am Iranian.
I am poet.
please visit my blog and send your comment about my poems.
http://smh-rahemobham.blogfa.com/
this is my Yahoo ID:
rahemobham70@yahoo.com
Thank you
Your friend
Seyed Morteza Hamidzadeh
Pingback: ARGOU POLITIC « Madi şi Onu Blog
Data viitoare, poate ne arati mai multe poze din timpul procesului…
Pingback: Vers captiv – Sange balcanic (143) poem « Cosmin Stefanescu's Blog
Pingback: Mos Nicolae. | Michaelas Blog
Pingback: Sarbatori fericite!!! | Michaelas Blog