Gogonele ca la mama acasă

Iată cum se pun la murat gogonele, după reţeta mamei !

Această prezentare necesită JavaScript.

Se iau gogonelele, se spală bine. Pe urmă se pregăteşte borcanul, în prealabil spălat şi uscat: se pun pe fundul borcanului crenguţe de cimbru, mărar, hrean tăiat fâşii mai groase şi câteva boabe de piper. Se începe clădirea gogonelelor în borcan. Între timp, se pune apa la fiert, cu sare …la un borcan de cinci litri, se pune câte o lingură de sare la litrul de apă. Deasupra gogonelelor din borcan se pun din nou crenguţe de cimbru, mărar, hrean şi boabe de piper. Se lasă apa fiartă la răcit, iar după ce s-a răcit bine se toarnă peste gogonele. Se leagă borcanul şi se lasă la murat.

Pofta bună !

8 thoughts on “Gogonele ca la mama acasă

  1. Pingback: Comentarii la Ieşirea – 38 | Ioan Sorin Usca

  2. Pingback: Ecologism | Nataşa

  3. Pingback: ARGOU POLITIC « Madi şi Onu Blog

  4. Pingback: Vers captiv – Sange balcanic (143) poem « Cosmin Stefanescu's Blog

  5. Pingback: Mos Nicolae. | Michaelas Blog

  6. Pingback: Sarbatori fericite!!! | Michaelas Blog

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s